City Motors on Baltimaade parim Renault´ ja Dacia edasimüüja 2019 / City Motors / City Motorsi uudised

City Motors on Baltimaade parim Renault´ ja Dacia edasimüüja 2019

City Motors on Baltimaade parim Renault´ ja Dacia edasimüüja 2019

21.01.2020

Renault´ teavitas, et City Motors AS-i tunnustatakse kevadel toimuval auhinnagalal kolmandat korda Baltimaade parima Renault´ ja Dacia edasimüüja 2019 tiitliga.


City Motorsi juhatuse liikme Jaanus-Peeter Palmi sõnul on see aastatepikkuse töö vili. „Esmakordselt tunnustati meid Baltikumi parima edasimüüja tiitliga 2015. aastal, seejärel 2018. aastal ning nüüd 2019. aasta tulemuste eest. Tiitel on kahtlemata suur tunnustus meie meeskonna järjepidevale ning klientidest hoolivale tööle nii müügis kui ka teeninduses,“ sõnas Palm.

Palmi sõnul on tiitli saamisel roll igal meeskonnaliikmel: „Oma töös lähtume selgest põhimõttest, et iga klient on meie jaoks oluline – olgu selleks siis uue või kasutatud auto ostja või hooldusse tulija. Selle kinnituseks on ka meie klientide alati positiivne tagasiside meie Tallinna ja Tartu esinduste parimatele spetsialistidele – nii pikaajalise töökogemusega tipptegijatele kui ka noorte ja entusiastlikele tulevikutegijatele – igaühel on oma kindel roll tulemuste saavutamiseks.“

Iga detail on esinduses omal kohal. „Soovime, et meie klientidel ei jääks teeninduses oldud aja jooksul midagi tegemata ja aeg oleks kulutatud väärtuslikult. Seetõttu pakume ka tarbesõidukiomanikele hoolduse ajaks asenduseks kaubikut, et kõik korralised kaubaveod saaksid tehtud õigel ajal ning klientidega tehtud kokkulepped ei kannataks. Lisaks oleme esinduste sisustamisel mõelnud ka kliendi mugavusele – pakume teed, kohvi, puuvilju, võimalust vaadata mõnd telesarja või lugeda parimaid raamatuid meie raamatukogust; pere pisematele on aga sisustatud mängunurk,“ täiendas Palm.

City Motorsi jaoks oli aga möödunud aasta lisaks tavapärasele era- ja ärikliendisuhtlusele suunatud ka heategevusele. „Usun, et iga suurettevõte peaks panustama ka meie laste ja noorte tulevikku. Nii oli ka meie möödunud aastal märgiline roll heategevusel ja noorteorganisatsioonide toetamisel. Suurimad ja olulisemad koostöökohad olid Tallinna Laste Turvakeskuse Männi osakonna toetamine mugava ja noorte turvaliseks sõidutamiseks vajaliku sõiduautoga Dacia Logan MCV; keerulisel ajal Eesti murdmaasuusatamise tulevikutalendi Henri Roosi toetamine Renault´ Kadjariga, et treeningud sujuksid mugavalt; pisikese Annabeli geeniravi toetamine koostöös Estonian Voices’iga ning heategevuskontserdi korraldamine Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi toetuseks.

"Tänan kogu kollektiivi poolt meie kliente, tänu kellele meid tunnustati Baltimaade parima Renault´ ja Dacia edasimüüja 2019 tiitliga ning tänu kellele saame toetada meie laste ja noorte tulevikku,“ märkis Jaanus-Peeter Palm möödunud aastat kokkuvõttes.

Renault´ Grupil on enam kui 12 000 müügiesindust üle maailma, millest valitakse välja 105 parimat edasimüüjat 35 riigist. Tunnustust andes lähtuti pimeostjate hinnangust automüüjate ja teeninduse tööle, lisaks arvestati sõidukite, lisavarustuse ja varuosade müüki.  


City Motors AS on Eesti Talleks AS-i kontserni kuuluv Renault´ ja Dacia ametlik edasimüüja Eestis. Meil on esindused Laagris ja Tartus ning edasimüüjad Saaremaal – Warma Auto – ning Narvas – Albion Motors OÜ.