Renault Trafic Combi ja SpaceClass uuenevad / City Motors / City Motorsi uudised

Renault Trafic Combi ja SpaceClass uuenevad

Uus Renault Trafic Combi ja SpaceClass tulevad ilmekama esiosa, uue Rouge Carmin värvitooni ja optimeeritud sisekujundusega. Mudelid on varustatud viimase põlvkonna juhiabisüsteemide ja Renault Easy Link multimeediasüsteemiga. Diiselmootorite valikut täiendab dCi 150 mootor.
Pisibusse esitletakse uue aasta alguses, müügile jõuavad need märtsis.

Robustsem kapott ja võre annavad uuele Trafic Combi ja SpaceClassile jõulisema välimuse. Uued on ka kaitserauad ja kroomitud liistuga ühendatud C-kujulised täis-LED esituled, elektriliselt kokkuklapitavad peeglid ning 17-tollised rattad. 

Sisekujunduses on uus armatuurlaud, materjalid ja värvid, käigukangi nupp ja kliimaseadme lüliti kontuurid on nüüd kroomitud. Combi ja SpaceClass mahutavad kuni 9 reisijat ning pakiruumi on kuni 1,8 kuupmeetrit.

Android Auto ja Apple CarPlay ühilduvusega Renault Easy Link multimeediasüsteem kuvatakse 8-tollisel ekraanil. Lisandunud on juhtmevaba nutitelefoni laadija. Kokku on kabiinis 86 liitri jagu hoiuruume, lisaks käeulatuses uus üle 6 liitrise mahutavusega Easy Life sahtel.

Lisandunud juhiabide hulka kuuluvad kohanduv püsikiirusehoidja, aktiivne hädapidurdussüsteem, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus ja pimeala tuvastus. Salongi on lisatud kahele reisijale sobiv eesmine turvapadi.

Mootorivalikus on manuaal- ja topeltsiduriga automaatkäigukastiga 150- ning 170-hobujõuline diiselmootor ja manuaalkäigukastiga 110-hobujõuline diiselmootor.