City Motorsist sai Eesti võrkpallikoondiste ja alaliidu autopartner / City Motors / City Motorsi uudised

City Motorsist sai Eesti võrkpallikoondiste ja alaliidu autopartner

City Motorsist sai Eesti võrkpallikoondiste ja alaliidu autopartner

City Motorsist sai Eesti võrkpalli rahvuskoondiste ja sügisel Tallinnas toimuva Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri autopartner. Nii jõuavad koondise mängijad ja treenerid alati mugavalt trenni ja mängudele.

Eesti Võrkpalli Liidu presidendi Hanno Pevkuri sõnul on suur au ja rõõm tervitada City Motorsit Eesti võrkpalli toetajate ringiga liitumisel. “Eriliselt hea meel on City Motorsi soovi üle korraldada meiega koos maksimaalselt keskkonnasõbralikud Euroopa meistrivõistlused, kuna võrkpallipere kasutusse jõudnud Renault autod on kõik uue põlvkonna hübriidtehnoloogial põhinevad,” ütles Pevkur.

City Motors AS juhatuse liikme Jüri-Bruno Asari sõnul oli selle koostöö valguses autode valimine lihtne: „ E-Tech hübriid tehnoloogia toetab igati mõtet liikuda edasi efektiivselt, keskkonnasõbralikult ja parima võimaliku ruumilahendusega. Spordipere vajab ruumikat autot, mis täidaks kõik vajadused nii varustuse kui ka meeskonnaliikmete transpordiks.“ Sellest lähtuvalt on edaspidi rahvuskoondise esindajad liikumas Renault Captur E-Tech linnamaasturiga ja Renault Megane Grandtour E-Tech universaalkerega sõiduautoga. „Ühe laadimisega saab sõita linnatsüklis 65 kilomeetrit rakendamata sisepõlemismootorit. Sport ja roheline mõtteviis on käinud alati kokku ning seeläbi oleme Eesti Võrkpalli Föderatsioonile igati tänulikud sellise valiku eest“ lisas Asari.

City Motors AS on Eesti Talleks AS-i kontserni kuuluv Renault´, Dacia ja Nissani ametlik edasimüüja Eestis. Meil on esindused Laagris, Lasnamäel ja Tartus ning edasimüüjad:  Saaremaal – Warma Auto – ning Narvas – Albion Motors OÜ.

Lisainfo:
Jüri-Bruno Asari
Juhatuse liige
City Motors AS
Jyri.Asari@citymotors.ee