City Motors allkirjastas lepingu ELMO Rendiga 10 uue auto tarneks / City Motors / City Motorsi uudised

City Motors allkirjastas lepingu ELMO Rendiga 10 uue auto tarneks

City Motors ja ELMO Rent allkirjastasid lepingu 10 uue auto tarnimiseks - 8 hübriid punane Renault Arkana

City Motors tegevjuht Jüri-Bruno Asari ja ELMO Rent Julia Nekrassova punane hübriid Renault Arkana

Pildil City Motorsi müügijuht Jüri-Bruno Asari ja ELMO Rent tegevjuht Julia Nekrassova. 

Uue aasta tulekuga allkirjastas City Motors AS lühirendifirmaga ELMO Rent AS lepingu 10 auto tarneks. Nende seas on 8 hübriidajamiga Renault Arkana’t ning 2 täiselektrilist Nissan Leafi, mille sõiduulatus on isegi talvel miinuskraadidega üle 300 kilomeetri.

ELMO Rendi valikus on peamiselt elektriautod ning ka Eesti populaarseim särtsuauto Nissan Leafi on tugevalt esindatud ning nüüdseks on valikusse lisandunud ka erinevad hübriidautod. City Motors müüs ELMO’le 8 hübriidajamiga Renault Arkana’t autopargi suurendamiseks ja laiendamiseks.

„Meie idee on pakkuda inimestele autode lühirenti, sisuliselt autode jagamisteenust, kus vaid minutiga saab läbi telefonis oleva äpi auto rentida ja sama lihtsalt pärast kasutamist autost ka loobuda. Mille poolest me aga muudest turul tegutsevatest tegijatest erineme, on see, et meie pakume rendiks 90% ulatuses vaid elektril sõitvaid autosid. Nüüdseks on meil lisandumas hübriidautosid” selgitab ELMO Rendi tegevjuht Julia Nekrassova.

„City Motorsi ja ELMO Rendi koosstöö on kestnud pikalt ning on ainult rõõm aidata kaasa autopargi suurenemisele ning ka klientidele erinevaid autosid lühirendi kasutamise läbi tutvustada“ sõnas City Motorsi müügijuht Jüri-Bruno Asari. ELMO Rendi tegevjuht Julia Nekrassova kinnitas, et paljud kasutavad ELMO autosid, et enne ostu autot proovida ja rohkem tundma õppida.

Inimesed otsivad tänases maailmas aina rohkem ka keskkonda säästvaid võimalusi. Mõni eelistab vahetada oma senise sisepõlemismootoriga auto elektriauto vastu, mõni eelistab isiklikust autost sootuks loobuda ning valib näiteks lühirendi. Hübriidautod on aga veel üks võimalus, kuidas oma ökoloogilist jalajälge vähendada. Hübriidajamiga Renault Arkana suurimaks plussiks on ökonoomsus, ruumikus ja madalad kulud. Hübriidid on vaiksed ja hea dünaamikaga, lisaks ei pea sõiduki akut eraldi laadima. Aku laeb ennast ise näiteks pidurdamisel või start-stopp süsteemi kasutades. Elektrijõul on hübriidiga võimalik teha kuni 80% linnasõitudest.

ELMO Rent on maailma üks esimesi elektriautode sõidujagamise ettevõtteid, kes pakub klientidele keskkonnasõbralikke sõiduvõimalusi. Iga kuu säästetakse ELMO Rent sõidukite abil linnaruumis CO2'te keskmiselt juba üle  25 000 kg. 2019. aastast on 100% kodumaine ELMO Rent tunnustatud esimese autorendi firmana vastutustundliku ettevõtluse märgisega.

City Motors AS on Eesti Talleksi AS kontserni kuuluv Renault´, Nissani ja Dacia ametlik edasimüüja Eestis. Meil on esindused Laagris, Lasnamäel ja Tartus ning edasimüüjad Saaremaal – Warma Auto – ning Narvas – Albion Motors OÜ. Renault Grupp tunnustas City Motorsit Baltimaade parima Renault´ ja Dacia edasimüüja  2019 tiitliga.