City Motors loovutas Võru Linnavalitsusele kaks täiselektrilist Dacia Springi / City Motors / City Motorsi uudised

City Motors loovutas Võru Linnavalitsusele kaks täiselektrilist Dacia Springi

Täiselektrilised Dacia Spring elektriautod Võru Linnavalitusele City Motors

City Motors loovutas Võru Linnavalitusele 2 täiselektrilist Dacia Springi

Täiselektrilised Dacia Spring hõbedane helehall Võru Linnavalitusele

City Motors AS loovutas Võru Linnavalitsusele kaks täiselektrilist Dacia Springi

Pildil Võru Linnavalitsuse juriidilise osakonna juhataja Esko Hillep ja haldusspetsialist Märt Viks koos City Motors AS juhatuse liikme Jüri-Bruno Asari ja ärikliendihaldur Aimar Sepa’ga.

17.jaanuar loovutati City Motorsi Tartu esinduses Võru Linnavalitsusele 2 täiselektrilist Dacia Springi, mis täiendavad linnavalitsuse autoparki. Üks auto läheb kasutamiseks sotsiaaltööosakonda ning teine Nöörimaa Tugikodusse.

City Motors AS juhatuse liige Jüri-Bruno Asari sõnab, et elektriautode soetamine on järjest enam kasvutrendis ning kõik linna- ja vallavalitsused võiksid Võru linnast eeskuju võtta jätkusuutliku ja ettemõtleva transpordi korraldamisel. „Isegi praeguste kõrgemate elektrihindadega on Dacia Springi ülalpidamine kuni 70 protsenti soodsam kui sisepõlemismootoriga sõidukil ning ka erakliendid tunnevad järjest rohkem huvi just elektriautode vastu“ sõnas Jüri.

Elektriautode kasvutrend tõestab, et inimeste jaoks on keskkond ja jätkusuutlikus aina olulisem. Elektriautod ei saasta keskkonda ning tänu sellele teevad ka vähem müra ning on mõnusalt vaiksed. Samuti on elektriautodega kohalt minek kiire ja sujuv. Lisaks on elektriautode kasutajatel ka juba hulk eeliseid – nendega võib sõita ühistranspordi rajal ning kesklinnas tasuta parkida. Ka laadimistaristu kasvab Eestis hoogsalt ning näiteks Dacia Springi saab laadida 80%-ni alla tunni ajaga.

Dacia Spring on üks uusimaid elektriautosid Eesti turul. Esimene Spring jõudis Eestisse möödunud aasta sügisel. Dacia Springi peamised eelised lisaks madalatele ülalpidamiskuludele on kindlasti mahukas pakiruum, kõrge kliirens ning pikk garantiiaeg. Lisaks saab Springi kätte alates 16 000 eurost, mis teeb temast ka ühe soodsaima elektriauto. Soodsale hinnale vaatamata on WLTP kombineeritud tsüklis* sõiduulatus kuni 230 kilomeetrit.

*WLTP kombineeritud tsükkel koosneb 57% linnasõitudest, 25% maanteesõitudest ja 18% sõitudest kiirteel.