Henri Roos sai kätte oma uue Renault Megane'i! / City Motors / City Motorsi uudised

Henri Roos sai kätte oma uue Renault Megane'i!

Henri Roos Renault Megane pistikhübriid City Motors noorsportlane suusataja

Henri Roos Renault Megane pistikhübriid City Motors noorsportlane suusataja

Henri Roos Renault Megane pistikhübriid City Motors noorsportlane suusataja

Pildil Henri Roos ja City Motors AS tegevjuht Jaanus-Peeter Palm. Fotode autor Arno Mikkor.  

Suustaja Henri Roosi käsutusse kuulub tänasest meie pistikhübriid Renault Megane. Hoiame jätkuvalt Henrile pöialt kõikides tema tegemistes ja usume, et Henri hoiab veel pikalt enda käes Eesti Meistri tiitlit ning saame talle ka edaspidi olümpial kaasa elada. Aitäh Henri seniste vägevate elamuste eest! 

City Motorsi tegevjuht Jaanus-Peeter Palm usub, et noored on meie tulevik ning seda nii autode kui ka spordi valdkonnas. "Henri on näidanud vägevaid tulemusi nii Eestil kui ka mujal ning ka tema tehtud olümpiadebüüt näitab kui palju temas veel peidus on. Loodame, et meie auto aitab tal jõuda kaugele ja sihtida kõrgele!"

Renault Megane on pistikhübriid, mis on varustatud E-Tech Plug-in Hybrid mootoriga. See aitab ühendada kahe maailma parimad omadused,  mis kindlustavad erakordse sõidukogemuse. Argisõitudel saab kasutada igapäevaselt  täiselektrilist režiimi, nädalalõpu väljasõitudel saab kasutada hübriidrežiim, millega ei pea sõiduulatuse pärast muretsema. 

Loodame, et meie pistikhübriid aitab Henril jõuda kohale kõikidele treeningutele, et ta saaks näidata veel suuri tegusid!