City Motors andis välja stipendiumid / City Motors / City Motorsi uudised

City Motors andis välja stipendiumid

City Motors AS ja Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool andsid koostöös välja kaks autoeriala stipendiumit, mis on mõeldud õpingutes silmapaistnud edukatele õppuritele. Stipendiumiga kaasneb praktikakoht City Motorsi esinduses ja võimalus alustada tööalase karjääriga.

Sel aastal said stipendiumi Tim Uusna ja Harry Ein, kes alustavad enda erialast karjääri City Motorsi esinduses. Tublid õppurid valiti välja konkursi käigus ning stipendiaatide välja valimisel peati silmas õppeedukust ja huvi eriala vastu. Valituks osutunud noortel on võimalus alustada praktikaga, mille käigus saavad nad enda olemasolevaid oskusi rakendada ja uusi teadmisi töö käigus juurde õppida. Stipendium on mõeldud õpingute eduka lõpuni ning peale seda saavad töökad noored soovi korral alustada City Motorsi esinduses enda tööalast karjääri.

Stipendiumid andis üle City Motorsi tehnikadirektor Raul Aava ja tegevjuht Jaanus-Peeter Palm ning Tallinna Lasnamäe Mehaanikakooli erialajuht Lauri Veso. Pidulik üleandmine toimus City Motors Lasnamäe esinduses, kus ühiselt vaadati üle ka töökoda ja arutati praktika kulgu.